Pingstkyrkan i Hässleholm är en församling med människor i olika åldrar, från olika länder och med olika erfarenheter. Det vi har tillsammans är tron på en kärleksfull Gud som vill oss väl. Här kan du läsa om vilka vi är och vad vi gör.

Gudstjänsten har genom alla tider varit central i den kristna församlingen. I gudstjänsten kommer hela församlingen samman för att tillbe och lovsjunga Gud. Genom gudstjänsten får vi både möta Gud och varandra, vilket är själva kärnan i att vara församling.

OBS!

Pga regeringens beslut att förbjuda sammankomster med fler än 50 personer kommer vi endast att sända våra gudstjänster via vår närradio, 98,9 Mhz eller här med repris på tisdagar kl 20.00. Vi utökar också våra sändningar med halvtimmesprogram på onsdagar kl 10.00 med repris 20.00. Predikan kan också höras i efterhand här eller som podd på anchor.fm och Spotify. För er som saknar att se på gudstjänsten hittar ni våra gudstjänster på vår Youtubekanal som uppdateras varje söndag eftermiddag. Observera att sommargudstjänsterna börjar kl 10.00!