Barnledare till Pingstkyrkan Hässleholm
Vi söker dig som har ett stort hjärta för Jesus, älskar barn och som har en förmåga att se hela familjen.
Som barnledare i Pingstkyrkan Hässleholm är du en del av församlingens barnverksamhet. Tillsammans med ideella krafter och med stöd från våra pastorer strävar du efter att barn ska få möta Jesus och för att barnfamiljer ska vara en naturlig del av församlingslivet.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett jobb där du får använda dina gåvor för att ge barn en trygg plats där de får växa upp i en kärleksfull gemenskap med församlingen och Jesus. Du får vara "spindeln i nätet" som organiserar och knyter ihop de olika barnverksamheterna och inspirerar våra ideella ledare. I söndagsskolan Arken får du möjlighet att med din kreativitet och pedagogik guida barn genom Bibelns berättelser och på Fredax, en träffpunkt full av lek, spel, aktiviteter och gemenskap, får du knyta an till barn och dela med dig av det glada budskapet. Du får även frihet att utveckla församlingens barnverksamhet så att vi på bästa sätt kan vara en församling där barnfamiljen är en naturlig del.

Meriterande för tjänsten

• Pedagogisk utbildning
• Utbildning i ledarskap
• Organisatorisk och strukturell förmåga
• Möjligheten att använda sång och musik som ett verktyg
• Erfarenhet av att arbeta i en församling

Intresserad?

Är du intresserad av tjänsten eller vill veta mer är du välkommen att höra av dig!

Anställningen är en tillsvidareanställning på 50 % med arbetstid på vissa kvällar och helger. Vi praktiserar provanställning i 6 månader. Tillträde sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 31 mars 2020.

Om oss

Pingstkyrkan Hässleholm är en församling med cirka 430 medlemmar och är en del av Pingst -­‐ Fria Församlingar i Samverkan. Församlingen består av människor i alla åldrar och arbetar efter visionen "Med hjärta för Gud och människor". Hässleholms kommun, med sina cirka 50 000 invånare, är en järnvägsort som utgör nordöstra Skånes kommunikationsknutpunkt, vilket bland annat skapar goda kollektivtrafikförbindelser.