Bine ati venit la Biserica Penticostala Romana din Hässleholm, Suedia!

Suntem aici pentru a va sluji, aducand Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos la orice faptura.

Credem ca Dumnezeu ne-a asezat in Hässleholm cu scopul de a oferi oamenilor un refugiu spiritual, fiind un loc unde puteti sa-L cunoasteti pe Dumnezeu prin revelatia Scripturii si sa cresteti din punct de vedere spiritual.

Biserica noastra va ofera posibilitatea sa cunoasteti oameni obisnuiti care au experimentat din harul dragostei lui Dumnezeu in vietile lor si care, la randul lor, sunt gata sa va ajute in drumul dumneavoastra spre Imparatia lui Dumnezeu.

Fiti binecuvantati!

Välkomna till den Rumänska Pingstkyrkan i Hässleholm.

Vi är en rumänsk grupp som tillhör Pingstkyrkan i Hässleholm. Vi samlas varje söndag kl. 17:00 i Pingstkyrkan i Hässleholm och har möte på rumänska som tolkas till svenska. På förmiddagarna kl. 11:00 samlas vi alla på den svenska Gudstjänsten.

Vi är väldigt glada att vara del utav denna kyrka och vi vill tillsammans tjäna och upphöja Gud i allt vi gör.

Du är riktigt välkommen att besöka oss.

Var välsignad!

Ansvarig